Ontdek het gemak van leasen

Met fietslease gebruik je een fiets of e-bike tegen een vast bedrag per maand en voor een bepaalde looptijd. Kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering en pechhulp zijn allemaal inbegrepen. Is de looptijd voorbij? Dan lever je de fiets weer in, kies je een nieuw model uit of neem jij de fiets over voor een aantrekkelijke prijs.

Per 1 januari 2020 is er een nieuwe fietsregeling van kracht, die het voor zowel werknemers als werkgevers fiscaal aantrekkelijk maakt om van zakelijke fietslease gebruik te maken. De regeling valt namelijk volledig buiten de vrije ruimte van de WKR.

Hello werkgevers

Wist je dat 8 op de 10 werknemers graag een fiets van de zaak willen? Het wordt gezien als een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde, die past in een modern en duurzaam mobiliteitsbeleid. Met de mogelijkheid om een fiets of e-bike te leasen positioneer je jezelf als aantrekkelijke en duurzame werkgever, én het zorgt voor een gezonde, blije en productieve werkvloer.

Daarom fietslease

Zeg je leasen, zeg je gemak. Bij Hellorider zorgen we ervoor dat zowel werkgevers als werknemers zich nergens druk om hoeven te maken. Voor veel bedrijven is het aanbieden van zakelijke fietslease de makkelijkste manier om werknemers van een mooie, kwalitatieve fiets te voorzien tegen een voordelig bedrag per maand.

 • Een fiets van de zaak is een van de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Dankzij de nieuwe fietsregeling is leasen minder ingewikkeld: er geldt namelijk standaard een vaste bijtelling van 7%.
 • Je mag onbeperkt privékilometers maken zonder administratief gedoe.
 • Fietsen in plaats van autorijden of openbaar vervoer is de meest duurzame manier van forenzen en vergroot de bereikbaarheid van werkgevers.
 • Geen files, vertraging of parkeerkosten meer.
 • Je hebt een nieuwe fiets of e-bike, zonder grote uitgave in een keer.
 • Onderhoud en service is inbegrepen. Handig, want een nieuwe e-bike accu kost gemiddeld 300 tot 700 euro.
 • Bij Hellorider is ook de verzekering en 24/7 pechhulp bij de prijs inbegrepen.
 • Uit onderzoek blijkt dat we ons het meest gezond voelen op de fiets.

Hello werknemers

Geen grote uitgave, toch een glimmende, nieuwe (elektrische) fiets. Met zakelijke fietslease wordt dit eenvoudig via je werkgever geregeld. Bekijk onze catalogus met meer dan 100 merken en kies zelf je droomfiets uit. Nieuwsgierig naar de kosten per maand? Die bereken je eenvoudig met onze calculator. Daarbij kan je voor een proefrit of onderhoud zoeken in ons landelijke netwerk voor een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

Waarom fietslease

Daarom fietslease bij Hellorider

 • Alles makkelijk en digitaal

  Ons gebruiksvriendelijke platform maakt fietslease voor werkgevers en werknemers een fluitje van een cent. Geen papieren, geen administratief gedoe.
 • Ontzorging van A tot Z

  Van advies op maat tot handige promotietools voor implementatie in het bedrijf. Verder is service en onderhoud altijd dichtbij dankzij ons landelijk dekkend netwerk van fietsenwinkels.
 • Keuze uit 200+ merken

  We zijn trots op ons ruime aanbod dankzij ons landelijke dealernetwerk. Werknemers kiezen zelf het merk en soort fiets in onze catalogus of bij de lokale fietsenwinkel.

Alles overzichtelijk in één brochure

Eerst even rustig inlezen, of informatie delen met collega’s? Dat kan. Al onze kennis hebben we samengevat in handige brochures voor werknemers en werkgevers. Vraag ze gratis aan via de knop hieronder. Voor advies op maat over fietslease voor jouw bedrijf plan je eenvoudig een vrijblijvende
online afspraak in met een van onze adviseurs.

Cortina fiets leasen