Een fietsplan van Hellorider betekent in 2024: geen administratieve rompslomp, geen ingewikkelde procedures en geen one size fits all plan. Wij vinden het belangrijk dat jouw fietsplan past bij jouw bedrijf. We denken graag met je mee voor de beste oplossingen en de beste voorwaarden die helemaal passen binnen het mobiliteitsplan, je duurzame doelen en simpelweg je budget. 

Zo ontstaat er een fietsplan op maat waar jij zo min mogelijk voor hoeft te doen. We put the ease in bicycle lease. 

Fietsplan voor werkgever

Wil je meer informatie over het fietsplan voor werkgevers? Vraag dan nu vrijblijvend de brochure aan.

Waarom een fietsplan aanbieden?

To be able to view this content you need to accept the cookies that come from this third party.

Bereken je belastingvoordeel

Het grote voordeel van het huidige fietsplan is dat het je niets kost, maar wel fitte en productieve werknemers oplevert. Wij noemen dit onze kostenneutrale-formule waarbij je in slechts drie stappen het belastingvoordeel terug kan laten vloeien in je bedrijf. 

In een notendop: omdat de werknemer via zijn salaris betaalt (je houdt het leasebedrag maandelijks in van het brutosalaris) betalen zowel de werknemer als de werkgever minder belasting (lees: sociale lasten). 

Wil je tot in detail weten hoe dit precies werkt? Lees dan dit artikel: Fietsplan werkgever: zo kost het je helemaal niets. 

Ons doel? Een miljoen mensen uit het vervuilende vervoer en op de fiets. Are you ready? Let’s ride!

Het fietsplan voor de werkgever

Dat belastingvoordeel is niet het enige voordeel van een fietsleaseregeling. En daar hebben we heel wat wetenschappelijke bewijzen voor, wat dacht je van fietsen naar het werk zorgt voor:

  • Blije werknemers 
  • Productieve werknemers 
  • Fitte werknemers 
  • Gezonde, maar ook minder vaak zieke werknemers 
  • Stressbestendige werknemers 
  • Duurzame inzetbaarheid 

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Lees hier de elf wetenschappelijke bewijzen waarom fietsen je zo productief maakt. 

WKR / Werkkostenregeling

De huidige fietsregeling valt tegenwoordig geheel buiten de werkkostenregeling (WKR). De fiets kan nu dus ook goedkoop geleased worden en heeft een bijtelling die aantrekkelijker is dan die van een auto. De bijtelling voor een fiets van de zaak bedraagt 7% van de consumentenprijs van de bedrijfsfiets. 

Ontdek het gemak van Hellorider

Bij Hellorider heb je binnen 3 stappen je werknemers op de fiets. Stap 1, we gaan er samen voor zitten en creëeren een fietsplan dat op maat gemaakt is voor jouw bedrijf. Stap 2, we zetten de administratie geheel digitaal voor je op. Wel zo makkelijk, want dan kun je er altijd en overal bij. Stap 3, laat nu ons communicatiepakket het promotiewerk voor je doen. Dan heb jij in no time het hele fietsenrek gevuld met fietsen van blije en productieve werknemers. 

Zo simpel is het. It’s as easy as riding a bike. 

To be able to view this content you need to accept the cookies that come from this third party.