Jouw droomfiets, tot wel 40% goedkoper

‘s Ochtends zonder stress beginnen en na een drukke werkdag je hoofd weer leeg maken in de frisse buitenlucht. Dat doe je natuurlijk op de fiets! Dankzij zakelijk leasen is je gloednieuwe fiets tot wel 40% goedkoper dan in de winkel. Je betaalt geen onverwachte kosten voor reparaties of dure verzekeringen, en wist je dat je je zakelijke leasefiets sinds 1 januari 2020 ook onbeperkt privé mag gebruiken?

Op de fiets van en naar je werk is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook goed voor je gezondheid. Stel je voor: nooit meer in de file, een parkeerplek zoeken, onvoorziene vertraging of dure brandstof. Bij Hellorider kies jij zelf je fiets, en bereken je eenvoudig je voordeel met onze calculator. Let’s ride!

Zoek nu jouw nieuwe fiets uit

Een elektrische bakfiets, een racefiets of toch een speed pedelec? Bij Hellorider heb je keuze uit elk type fiets, en meer dan 100 merken. Neem een kijkje in onze online catalogus en selecteer eenvoudig op type of merk. Sla je favorieten op en bereken de kosten per maand. Is je werkgever al aangesloten bij Hellorider? Dan bestel je meteen online!

Daarom wil jij een zakelijke leasefiets

 • Hello fiscaal voordeel: je betaalt in maandelijkse termijnen van je brutoloon. Hierdoor bespaar je al snel 40% ten opzichte van het kopen van een fiets.
 • Doet je werkgever ook nog een maandelijkse bijdrage? Dan loopt je voordeel al helemaal op!
 • Goed nieuws: je mag de fiets ook onbeperkt privé gebruiken. Daarvoor betaal je een bijtelling van 7% over de nieuwwaarde van de fiets.
 • Geen hoge onverwachte kosten. Onderhoud en verzekering voor schade en diefstal zit bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Wel zo makkelijk.
 • Je kan 24/7 gebruik maken van pechhulp voor onderweg van de ANWB.
 • Het leasecontract staat op naam van je werkgever, dus jij staat niet geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (BKR) met een uitstaande lening.
 • Aan het einde van de leaseperiode (36 maanden) heb je de optie tot kopen.

"Het is erg duidelijk en goed opgesteld. Het is een kwestie van een aantal dingen aanklikken. Tegenwoordig wordt alles online besteld, dus waarom niet ook de leasefiets?"

- Werknemer AstraZeneca

Tel uit je winst

Het leasen van een fiets via je werkgever is goedkoper dan zelf een fiets kopen in de winkel. Jij betaalt de maandelijkse leasekosten namelijk van je brutoloon, waardoor je over dit bedrag ook geen belasting meer betaalt, en dat is fiscaal gunstig. Stimuleert je werkgever fietsen naar werk met een maandelijkse werkgeversbijdrage? Dan word je fiets nog goedkoper. En als je aan het einde van de leaseperiode geen afscheid wil nemen van je stalen ros, betaal je je fiets weer fiscaal vriendelijk (want: van je brutoloon) af.

Bye bye stress, hello happiness

Ruil je auto of het ov in voor de fiets en merk het verschil! Je conditie wordt beter, je lichaam sterker en je hoofd een stuk opgeruimder. Of je nu een gewone fiets of een e-bike least via je werkgever: je begint je dag zonder stress, vertraging, files en parkeerproblemen. Door te fietsen daalt het stresshormoon cortisol en maak je het gelukshormoon endorfine aan. Daarbij is het ook nog eens een duurzame vorm van forenzen. Ontdek de wereld van zakelijke fietslease en download onze brochure. Die kan je meteen doorsturen naar je baas ;)

Daarom Hellorider

 • Keuze uit 100+ merken

  Wat voor merk of type fiets je ook wil, dankzij ons landelijke netwerk van fietsendealers hebben we altijd precies de juiste fiets voor jou.
 • Altijd een fietsenwinkel in de buurt

  Bij Hellorider werken we samen met lokale fietsenwinkels door heel Nederland. Dus voor onderhoud kan je altijd terecht bij een fietsenmaker bij jou in de buurt.
 • Voordelig alles-in-een pakket

  Geen onverwachte kosten, geen extra verzekeringen: bij Hellorider lease je jouw droomfiets zonder kleine lettertjes voor een vast bedrag per maand.

All-in leasen bij Hellorider

Met ons all-in pakket heb jij nergens omkijken meer naar. Onderhoud, verzekeringen voor diefstal en schade, pechhulp voor onderweg: alles zit bij het maandelijkse bedrag inbegrepen. Sta je tijdens een lange fietstocht langs de kant van de weg? De ANWB-pechhulp helpt jou 24/7 weer op weg. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Jij de superfiets, wij het gedoe. Dat is Hellorider.

Vind een fietsenwinkel bij jou in de buurt

Bij Hellorider werken we samen met fietsenwinkels door heel Nederland. De plek om je nieuwe leasefiets uit te zoeken, op te halen of langs te gaan voor onderhoud. Bekijk de kaart en vind een fietsenwinkel bij jou in de buurt.

CTA