Speed pedelec leasen voor alle werknemers?

Een speed pedelec is een elekrische fiets waarmee je makkelijk snelheden haalt van 45 km/h. Wel moet je bij een high-speed een WA gertificeerde helm op. Maar als je een high-speed leased via Hellorider of een van onze leasemaatschappijen dan zit dit er gewoon in!

Het leasen van een elektrische fiets heeft veel voordelen! Je hoeft niet meer lange afstanden af te leggen met het openbaar vervoer, je bent zelf in control. Je hebt geen last van autofiles. Bij slecht weer en sterke wind tegen kan je door het leasen van een high-speed probleemloos doorfietsen. Je begint de dag met beweging wat ervoor zorgt dat je fris en energiek op je werk komt. Een speed pedelec leasen is ideaal voor het woon-werk verkeer.

Voor het leasen van een high-speed ben je bij Hellorider aan het goede adres. Bij Hellorider kan je jouw bedrijf in Nederland makkelijk aansluiten bij een van de verbonden leasemaatschappijen voor het leasen van een spedelec.

Hellorider heeft in heel Nederland een breed dealer netwerk zitten. Zodat je personeel snel kan gaan beginnen met het leasen van een speed pedelec. Ben je op zoek naar een dealer, bekijk dan hier ons dealernetwerk. Er zijn verschillende high-speed merken zoals: Stromer, Riese & Muller en nog veel meer die je kan gaan leasen.

Een high-speed leasen voor je werknemers hoeft je als werkgever helemaal niks te kosten. De kosten voor het leasen van een high-speed kan je makkelijk berekenen onderaan op deze pagina.

Benieuwd naar alle dealers die in Nederland verbonden zijn aan Hellorider? Klik op ‘Vind dealer’ voor een totaaloverzicht van alle dealers.

Vraag de brochure aan voor meer informatie