Introductie

Stop maar gelijk met dromen, want je kan nu voor minstens 30% korting en maar een klein bedrag per maand zo op jouw droomfiets stappen met het fietsplan. Ga je voor Hellorider dan kun je voor elke fiets, elk merk en elke prijs kiezen. Jouw favoriet zit er dus altijd tussen. Heb je nog geen favoriet? Wil je alleen het allerbeste van het allerbeste? Of wil je weten welke fiets als allerbeste uit de tests kwam? Zeg Hello tegen jouw nieuwe fiets. Aan het einde van dit blog weet je precies welke cruiser het lekkerste zit voor jou.

Wat zijn de beste fietsen?

Spreekt E-go je aan, of ben je meer het Prestige type of is een Urban Boost precies wat je nodig hebt? Leuk al die namen, maar wat kan zo'n fiets dan? En waar moet je op letten?

Gelukkig is al het werk al voor je gedaan met bijvoorbeeld de fietstest van de ANWB en het AD. Zij testen de nieuwste fietsen voor je van E-bike tot stadscrosser, zodat jij geen zadelpijn oploopt van het testen.

Deze fietsen kregen het gouden zadel:

Kalkhoff Endeavour 3.B Move

Deze fiets wordt gewaardeerd om zijn goede ondersteuning en comfortabele wegligging. Het enige minpuntje was dat het zadel aan de harde kant is.

Vyber Ride E1 Special Edition

De Vyber Ride wordt ervaren als een prettige fiets met krachtige ondersteuning. Goed voor dagelijks gebruik, maar wel een zithouding waarbij erg rechtop zit.

Batavus Dinsdag E-Go Classic

De Batavus Dinsdag komt tevens in meerdere modellen. Zo werd de Batavus Dinsdag Exclusive Plus 2021 als Fiets van het jaar 2021 uitgeroepen door de RAI. De vakjury omschrijft de fiets als volgt:  ‘’De fiets rijdt heerlijk licht en moeiteloos verplaatst de Batavus Dinsdag Exclusive Plus zich door het verkeer, en is daarnaast ook een hele stijlvolle verschijning. Belt-drive, naafversnelling en schijfremmen maken volgens de jury het plaatje helemaal af.’’

De consumentenbond verkoos de Cube Touring Hybrid Pro 625 2021 tot beste fiets met name vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dit zijn natuurlijk maar een paar van de vele (honderden) fietsen die de fietstest ondergingen. De fietsen werden getest in hun specifieke categorieën en in prijsklasse. Kijk op de websites hoe jouw favoriet uit de test is gekomen.

Hoeveel geld bespaar ik?

Belasting is ingewikkeld, het nieuwe fietsplan niet. Je kiest je droomfiets uit, betaalt maandelijks 7% bijtelling (van de aanschafwaarde) op je salaris en je rijdt voor een prikkie op je droomfiets. Zoveel je wilt en zover je wilt. Want je kan de fiets ook onbeperkt privé gebruiken

Dus of je nu altijd al op de pedalen van de Speed Pedelec hebt willen stappen of je gaat voor de zeer relaxte elektrische stadsfiets: je doet het sowieso voor minstens 30% goedkoper. Wil je weten wat je precies bespaart? Bereken het met onze calculator.

Je least de fiets voor een periode van drie jaar. Hierdoor kun je verspreid betalen en kost je dure fiets nu maar een klein bedrag per maand, en dat zonder enige rente. En wanneer de leaseperiode is afgelopen kan je hem meestal voor een klein bedrag overnemen. Voor een aantrekkelijk prijs kan je de fiets dan overnemen. Die nieuwe fiets is niet alleen je lang gedroomde fiets, maar ook je fiscaal vriendelijke vriend.

Dus even opgesomd: jouw droomfiets kost je een klein bedrag per maand, hij is minstens 30% goedkoper, je mag hem altijd en overal gebruiken en je koopt hem uiteindelijk voor een klein prijsje (of je kiest voor een andere en nieuwe leasefiets).

Wat is de beste fiets voor mij?

Droom je van snelheid en aerodynamica of liever van het ultieme cruisen met je zonnebril op? Of ga je voor de onverwoestbare stadsfiets die alles kan of zie je jezelf al zitten op de Urban Arrow bakfiets met de kids voorin en een Frenchie op hun schoot? Met het nieuwe fietsplan kun je het wél betalen! Jouw droomfiets zie je niet meer 's nachts in je dromen staan, maar 's morgens in de schuur als je hem nodig hebt.

Zelfs die peperdure Speed Pedelec rij je nu voor nog maar een paar tientjes per maand. Misschien ben je nog van het onbesliste kamp en sta je te trappelen om erachter te komen wat voor fiets jouw droomfiets wordt. Doe de test en klim niet alleen op het zadel van de beste fiets, maar ook op de fiets die het beste bij jou en je wensen past.

Denk je nu: ik ben voor, maarre…

… wij hebben helemaal geen fietsplan op het werk?

… hoe meld ik mij aan?

… dit wordt vast weer een hoop gedoe??

Dan hebben we precies wat je nodig hebt bij Hellorider. Je bent nu nog maar 2 stappen verwijdert van jouw droomfiets. Download het leasepakket, geef hem aan je baas, zeg een vriendelijk Hello erbij en wij doen de rest.

Zo simpel is het. Download. Geef. En zoek alvast je fiets uit via het fietsplan. Dit kun je doen bij je lokale fietsenwinkel om de hoek, of je bestelt hem gewoon online vanaf je bank met een glaasje wijn ernaast of kies voor click & collect en haal hem op wanneer het jou uitkomt.