Een elektrische fiets leasen in Amsterdam? Dat is veel goedkoper met een fietsplan

Tuffen jouw werknemers nog dagelijks naar het werk? Bezweet, gestressed en uitgeput om een afstand die je normaal in een kwartier doet na een uur nog niet te hebben afgelegd? Laat ze toch een elektrische fiets leasen in Amsterdam! 

Daar word je fit van. En veel productiever. En blij. Wat wil een werkgever nog meer voor zijn werknemers? 

Daarom bieden wij bij Hellorider zakelijke fietslease aan. Maar dan zonder gedoe. Dan heb jij de voordelen. En doen wij de rest. 

Maarreh… waarom zou je eigenlijk een fiets van de zaak aan willen bieden in Amsterdam? 

Dit is waarom Amsterdam dé plek is voor zakelijke fietslease

Onze prachtige 17e eeuwse stad met al haar grachten en mooie kleine straatjes is nu eenmaal niet gemaakt om auto in te rijden, maar om te fietsen en te lopen. Iedereen die weleens de auto over de prachtige grachten en door de nauwe straatjes heeft proberen te manoeuvreren kan hierover meepraten. De grote charme van Amsterdam maakt hem gelijk de grootste auto-afstoter. 

En de beste fietsvriend, want … 

  • fietsen is snel 
  • fietsen is goedkoop 
  • fietsen is flexibel want je kan onderweg nog even een boodschapje doen of je favoriete koffie oppikken zonder te hoeven parkeren 
  • fietsen is makkelijk met 400 km fietspad door Amsterdam 
  • en fietsen is gewoon heel gezond en heel Nederlands 

 

Amsterdam =  fietsstad. 

Dus eigenlijk kun je als jouw bedrijf in onze hoofdstad kantoor houdt niet zonder een fatsoenlijk fietsplan. Laat Hellorider nou net zo’n plan voor je hebben. En onze fietsregeling is net zo flexibel als de fiets zelf. Je kan hem helemaal naar wens instellen en bij ons kan je alle fietsen leasen. Nou ja, behalve de waterfiets. 

Maak er een Amsterdams fietsplan van

Zo’n veertig procent van de verplaatsingen in Amsterdam vinden plaats per fiets. Je komt dan ook het makkelijkst en minst opgejaagd op je werk aan op je vertrouwde stalen ros. En of je werknemer nou altijd al droomt van een bakfiets, een racefiets of een elektrische fiets leasen. Bij Hellorider kun je kiezen uit elke fiets, elke prijs, elk merk. 

Hoe zit het met jouw mobiliteitsbeleid? Nederland fietsland, Amsterdam fietsstad en jij als Amsterdams bedrijf geen fietsplan? Ga toch fietsen!

Bij Hellorider zetten we graag het ideale fietsplan voor je in elkaar. De voorwaarden maken we samen op, je krijgt je eigen portaal en je mag je mails gewoon in het Amsterdams versturen. 

Wat krijg je? 

  • productieve en gezonde werknemers
  • minder ziekteverzuim 
  • minder kosten (parkeren je weet wel)

Wat kost het je? 

Helemaal niks. Er zitten geen kosten verbonden aan het meedoen met een fietsplan. Sterker nog, je kan er zelfs voor zorgen dat je de fiets van de zaak kostenneutraal aanbiedt. Hoe dan werkt lees je hier

Wat krijgen je medewerkers? 

Hun droomfiets wordt eindelijk bereikbaar. Ze betalen een vast bedrag per maand, in dit bedrag zit tevens pechhulp en de verzekering zodat ze altijd zorgeloos op weg gaan. En je werknemer kan verspreid betalen waardoor ze niet in een keer een groot bedrag hoeven neer te tellen of jaren te sparen. En vergeet het belastingvoordeel niet dat soms wel op kan lopen tot honderden euro’s korting. 

Waar kun je je elektrische fiets leasen in Amsterdam?

Onze dealers zitten door het hele land, dus ook in Amsterdam. En dat is mooi, want dan is een testritje altijd dichtbij of je fiets ophalen doe je om de hoek. 

Zet je werknemers voor fiets verrassingen

Hadden we je ook al verteld dat de fiets van de zaak ook onbeperkt privé gebruikt mag worden? Nog zo’n mooi voordeel. En ook dat is mooi, want er zijn veel mooie stukjes en verrassende plekken om te ontdekken. Wat dacht je van deze route van de ANWB die het grote toerisme lekker vermijdt. Misschien leuk voor het nieuwe personeelsuitje! 

Artikelen die je misschien ook interessant vindt: 

Hak die knoop door: 5 redenen om een fiets van de zaak aan te bieden 

De beste fietsregeling voor je bedrijf: zo stel je hem op

Hoe een fietsplan je bedrijfsdoelstellingen kan helpen behalen 

De beste fietsen op een rijtje – lease ze met een fietsplan 

Iedere medewerker op de fiets: zo begin je

Vraag de brochure aan voor meer informatie