E-bike leasen voor je hele bedrijf

Het leasen van een e-bike heeft veel voordelen! Je hoeft niet meer korte afstanden af te leggen met het openbaar vervoer, je bent zelf in control. Je hebt geen last van autofiles. Bij slecht weer en sterke wind tegen kan je door het leasen van een e-bike probleemloos doorfietsen. Je begint de dag met beweging wat ervoor zorgt dat je fris en energiek op je werk komt. Een e-bike leasen is ideaal voor het woon-werk verkeer.

Voor het leasen van een e-bike ben je bij Hellorider aan het goede adres. Bij Hellorider kan je jouw bedrijf in Nederland makkelijk aansluiten bij een van de verbonden leasemaatschappijen.

Hellorider heeft in heel Nederland een breed dealer netwerk zitten. Zodat je personeel snel kan gaan beginnen met het leasen van een e-bike.

Een e-bike aanbieden aan je werknemers hoeft je als werkgever helemaal niks te kosten. De kosten voor het leasen van een e-bike kan je makkelijk berekenen onderaan op deze pagina.

Benieuwd naar alle dealers die in Nederland verbonden zijn aan Hellorider? Klik op ‘Vind dealer’ voor een totaaloverzicht van alle dealers.

Interesse in meer informatie als werkgever?

Ontvang alle interessante informatie over het fietsplan voor werkgevers!